QUI SOM

12

Acciónatura és la primera ONG catalana, sense ànim de lucre, dedicada exclusivament a la protecció, la millora i la restauració dels ecosistemes naturals. Des de 1997, hem realitzat més de 100 estudis i projectes de recuperació i conservació del medi ambient.

Independent políticament i econòmicament, des de Acciónatura fomentem el diàleg, el consens i la participació de tota la societat en els projectes que duem a terme. Treballem amb una actitud constructiva i no bel·ligerant que ha animat moltes persones, administracions i empreses a donar suport a les nostres accions.

Creiem necessari treballar per a la creació d’una xarxa d’espais naturals protegits, mitjançant acords de custòdia, que inclouen, la compra, arrendament o la donació de finques.

img_0552-1

Treballem amb voluntaris perquè creiem que la conservació va unida al coneixement del medi i a la seva valoració per part de les persones que hi vieuen.

Fem compatibles la conservació dels valors naturals amb l’ús públic i l’aprofitament educatiu dels espais protegits i promovem l’ecoturisme com a eina per a la conservació i el desenvolupament econòmic de zones rurals despoblades.

Treballem a Catalunya, al conjunt de l’Estat espanyol i a països del Sud, on els projectes combinen la cooperació al desenvolupament amb la conservació de la natura per augmentar el benestar de la població local.

Qui som en aquest projecte?

El projecte està coordinat per en Joan Feliu, però som un equip d’enginyers, biòlegs, ambientòlegs, voluntaris i tècnics de comunicació amb experiència amb restauració ambiental, de rius i zones humides, aquí i en d’altres paisos. Hem treballat en participació ciutadana i entenem que és la forma de portar a terme el projectes.

Ens pots trobar a:

BARCELONA

c/Duquessa d’Orleans 6, baixos –

08034 Barcelona

Tel. (+34) 93 237 38 02

LLEIDA

Rambla Ferran 21, 2n porta C

25.007 Lleida

Tel. (+34) 973 22 42 04

MADRID

C/ Mediodía Grande, nº18.

28005  Madrid

Tel. (+34) 91 221 93 98


Anuncis

%d bloggers like this: